Streaming projecten

(H)OT scenes
Muziekregistratie en live stream van het drie daagse muziek festival in OT301met o.a. Monikino, M-JO, Indian Askin, Capacocha en Action Beat. Twee podia die onafgebroken geprogrammeerd werden. @zark verzorgde de Live stream van de volledige programmering en een video on demand sectie.

Rated X festival
Rated X, Amsterdam Alternative Erotica Film Festival, het eerste Nederlandse filmfestival dat geheel gewijd is aan alternatieve, artistieke en radicale erotische cinema. Rated X is een vierdaags festival met een positieve en brede kijk op erotiek in al haar rijkdom en verschijningsvormen. @zark verzorgde een live stream voor Rated X TV met reportages, interviews, paneldiscussies en het symposium.

Robodock festival
Vanaf 2005 is @zark betrokken geweest bij de programmering van videokunst en nieuwe media, videoregistraties, een live video stream, en de organisatie van het media centre van Robodock festival Amsterdam op het NDSM terrein.

Positions in Flux
Het NIMK organiseerde het symposium Positions In Flux in het Trouwgebouw in Amsterdam. @zark verzorgde de video projecties in het trouwgebouw en de registratie met meerder camera's en de live video stream van alle sprekers en de discussies gedurende de hele dag.